Voorwaarden

Inschrijven loopt via het inschrijfformulier. Na het laatste akkoord is uw inschrijving bindend. Annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang training, dit door middel van een aangetekende brief t.n.v. P. van Meurs, Beoostenblijsestraat 15, 4571 PA Axel.

U krijgt dan u geld terug min € 75,00 reserveringskosten. U kunt zich laten vervangen door een ander, dit moet uiterlijk 14 dagen voor de training aan ons doorgegeven zijn, met alle gegevens van uw vervanger.

Wijzigingen
Mocht u uw inschrijving willen omzetten naar een training op een andere, beschikbare, datum, dan kan dat. U betaalt dan € 25,- administratiekosten.

Betaling
Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Annulering
Mocht u onverhoopt dienen te annuleren dan kan dat kosteloos tot 6 weken voor aanvang van de training. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de training is 50% van het totale bedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de training is het totale bedrag verschuldigd. De annulering dient schriftelijk bevestigd te worden.

De vrijgekomen plaats kan ingenomen worden door een vervanger. Hiervan ontvangen wij graag een schriftelijke bevestiging.

Ziekte
Bij ziekte tijdens een training stemmen wij met de deelnemer af welke mogelijkheden er zijn om de training op een later tijdstip te (ver-)volgen.

U kunt uw deelname verzetten naar een volgende training in overleg met ons. De factuur dient 14 dagen voor aanvang training betaald te zijn.

Bezettingsgraad onvoldoende
Bij onvoldoende deelnemers zal tot 10 dagen voor de training in overleg met u, uw deelname naar een andere datum verzet worden, of uw betaling wordt zo snel mogelijk gecrediteerd. Bij het annuleren binnen 10 dagen of het niet verschijnen op de training wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging, met de factuur, onze brochure en de locatie waar de training verzorgd wordt.

Recente artikelen

De 7-38-55 mythe
Een van de meest geciteerde en aangehaalde uitspraken is dat volgens de Amerikaanse hoogleraar psychologie Albert Mehrabian slechts 7 proc... Lees verder

Meer kans bij sollicitaties
Een grotere slaagkans tijdens sollicitatiegesprekken? Daar zijn verschillende oplossingen voor. Het begint natuurlijk met een goed en eerlij... Lees verder

Leer van speeches van anderen
Een speech kan een verschil maken. Op kleine schaal. En natuurlijk op grote schaal. Wat de schaalgrootte ook is, ze hebben hetzelfde gemeen.... Lees verder