Visie

Ik zie vele mensen worstelen met spreken in het openbaar. En daarmee missen ze kansen: op aandacht, op promotie, op scoren, op medewerking. Het is mijn missie ze hun eigen stem te laten ontwikkelen en er voor te zorgen dat ze 'm met plezier laten horen.

Uw trainer: Piet van Meurs

In verschillende bedrijfstakken heb ik vele functies bekleed, van medewerker tot manager. Daarnaast ben ik altijd actief geweest in het verenigingsleven en heb met veel mensen op diverse niveaus samengewerkt. Bij het geven van presentaties kwam ik mezelf tegen met allerlei vragen zoals “gaat het wel goed?” “Hoe doe je dat?” “Hoe blijf ik mijn zenuwen de baas?” en…? en….? Het gedrag van de mens heeft me altijd geboeid.

Al heel wat jaren ben ik bezig met het observeren van sprekers en presentatoren, de verbale en non-verbale uitstraling. Waarom presenteert de een of deze manier en de ander op een andere manier?

De een heeft charisma, de ander niet, hoe komt dat? Het gedrag van mensen? Vooral ontdekken waar iemand moeite mee heeft bij het spreken en presenteren en hoe kan je dat veranderen?

Ik ben zeer gedreven en ga met enthousiasme, aandacht, passie en liefde werken aan het gedrag van mensen. Hoe kun je belemmeringen in het spreken en presenteren overwinnen, en hoe kun je de belemmeringen voorgoed achter je laten? Werken aan en met mensen om die in twee dagen te veranderen, belemmeringen te overwinnen, ze met plezier en drive, een verrijking te kunnen geven, voor hun verdere toekomst, in hun carrière zowel in het maatschappelijke als sociale leven.

Piet van Meurs

Nader kennismaken? Bel mij of stuur een bericht via het contactformulier.

Recente artikelen

De 7-38-55 mythe
Een van de meest geciteerde en aangehaalde uitspraken is dat volgens de Amerikaanse hoogleraar psychologie Albert Mehrabian slechts 7 proc... Lees verder

Meer kans bij sollicitaties
Een grotere slaagkans tijdens sollicitatiegesprekken? Daar zijn verschillende oplossingen voor. Het begint natuurlijk met een goed en eerlij... Lees verder

Leer van speeches van anderen
Een speech kan een verschil maken. Op kleine schaal. En natuurlijk op grote schaal. Wat de schaalgrootte ook is, ze hebben hetzelfde gemeen.... Lees verder