TopTraining
Overwin uw spreekangst

Terug naar overzicht

Ook u kunt in twee dagen een goede spreker worden!

De training met effectief resultaat! Boeiend en ontspannen presenteren kunt u leren. Lengte: twee dagen, met een week tussen de beide dagen.

Probleem of uitdaging?
U wilt graag op een ontspannende en overtuigende wijze presenteren? U wilt tijdens uw presentatie uw boodschap op een boeiende wijze overbrengen? U wilt weten hoe u de aandacht van uw publiek kunt vasthouden? Hoe u uzelf onder controle houdt? Maar: schiet u in de stress als u er nog maar aan denkt dat u een presentatie moet houden? Voelt u zich onzeker door allerlei zaken, zaken die de baas over u worden, in plaats van dat u de baas bent over uzelf?

Dan is onze TopTraining “Sprekend Presenteren” de training om uw presentaties op een hoger niveau te brengen en uw zelfvertrouwen te vergroten. Niemand wordt als spreker geboren, zoals vaak wordt gedacht. Spreken voor publiek is geen aangeboren talent, maar een techniek die iederéén kan leren, ook u kunt een goede spreker worden.

Doel
Welke functie u ook bekleedt maakt niet uit. Voor welk doel u ook moet spreken, onze TopTraining is voor elk spreekdoel toepasbaar en voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het houden van presentaties, toespraken of spreken in het openbaar. De TopTraining “Sprekend Presenteren” is voor u de weg naar succes! U leert alle vaardigheden om natuurlijk en professioneel te presenteren. U wint aan zelfvertrouwen en komt daardoor ook in andere zakelijke contactmomenten sterker naar voren.

Data en locaties
Dinsdag 24 september en dinsdag 1 oktober 2019 – Ridderkerk
Dinsdag 8 oktober en dinsdag 15 oktober 2019 – Amersfoort
Dinsdag 29 oktober en dinsdag 5 november 2019 – Middelburg
Dinsdag 19 en dinsdag 26 november 2019 – Houten

Trainer
Piet van Meurs

Aantal deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Investering en voorwaarden
Onze tweedaagse training kost € 795 excl. BTW, inclusief koffie, thee, frisdrank en een uitgebreide lunch.

U kunt zich hier inschrijven. U ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging, de benodigde informatie en een routebeschrijving. Zie voor de voorwaarden praktische informatie.