Presentatie training
Overwin uw spreekangst

Terug naar overzicht

Boeiend en ontspannen presenteren. Weg met die spreekangst. De training met wel direct effectief resultaat.

Na deze tweedaagse training:

  • Kunt u een presentatie of toespraak houden die boeit en overtuigend overkomt,
  • kunt u op elk moment zonder voorbereiding vrijuit spreken,
  • bent u uw zenuwen de baas,
  • kunt u alles wat u heeft geleerd ook toepassen in vergaderingen, besprekingen etc. en
  • neemt u alles wat u geleerd heeft mee voor de rest van uw leven.

 

Herkent u dit als u moet spreken in het openbaar?

  • U wilt graag op een ontspannende en overtuigende wijze presenteren, maar het lukt niet.
  • U wilt tijdens uw presentatie uw boodschap op een boeiende wijze overbrengen, maar het is allemaal geforceerd.
  • U wilt  de aandacht van uw publiek kunt vasthouden, maar merkt dat u ze niet kunt boeien.
  • De zenuwen gaan met u aan de loop.

Dan is onze TopTraining “Sprekend Presenteren” de training om uw presentaties op een hoger niveau te brengen en uw zelfvertrouwen te vergroten. Niemand wordt als spreker geboren, zoals vaak wordt gedacht. Spreken voor publiek is geen aangeboren talent, maar een techniek die iederéén kan leren; ook u kunt een goede spreker worden.

Doel van leren presenteren

Welke functie u bekleedt maakt niet uit. Voor welk doel u ook moet spreken, onze TopTraining is voor elk spreekdoel toepasbaar. Kortom, deze tweedaagse training is voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het houden van presentaties, toespraken of spreken in het openbaar.

De TopTraining “Sprekend Presenteren” is voor u de weg naar succes!

U leert alle vaardigheden om natuurlijk en professioneel te presenteren. U wint aan zelfvertrouwen en komt daardoor ook in andere (zakelijke) contactmomenten sterker naar voren.

>> Schrijf u nu in voor onze TopTraining en overwin uw spreekangst

Reviews van cursisten die deze presentatie training hebben gedaan

“Het was een echte eyeopener en een confrontatie met jezelf. Overigens op een heel prettige manier. Door de goede feedback in een fijne setting, was het resultaat na 2 dagen wat mij betreft echt goed. Van een hakkelende presentatie in het begin naar een veel meer overtuigend verhaal op het einde van de tweede dag. Door naar de anderen te kijken en goede technieken aan te leren, heeft mij dit goede handvatten geboden om in de toekomst beter voorbereid te zijn voor een presentatie.”

“Ik heb zeker wat aan de training gehad. Het was erg praktisch, hebben veel kunnen oefenen en konden veel vragen stellen.

“Piet maakte een moeilijke opdracht makkelijker door ons de juiste handvatten aan te reiken en ons vaker (8x) praktisch presenteren te laten oefenen.”

“Interactie is goed. Piet zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Technische tips zeker bruikbaar. Over het algemeen goede trainer en cursus.” 

“De cursus vond ik echt wat toevoegen aan mijn presentatietechnieken. Ik zal dan ook altijd kunnen terugvallen op de tips en trucs van Piet. Daarnaast legt Piet het vak presenteren duidelijk en rustig uit. We hebben naast theorie ook veel tijd gekregen om te oefenen en Piet gaf daarop feedback waar je van leert. Conclusie: ik heb er iets aan gehad.”

“Ik vond het een prima training. Waar ik wel een beetje ‘last’ van had, was het feit dat het uitgangspunt leek dat we een ‘probleem’ hadden en dat dat de aanleiding van onze deelname was. Verder vond ik dat hij ook heel erg bleef redeneren vanuit zijn eigen ervaring (dat hij presenteren eng vond). Dit heb ik wel los gelaten en inhoudelijk vond ik de cursus prima.

“De training van Piet is goed bevallen. Door de cursus heb ik nu bruikbare handvatten waarmee ik de innerlijke rust beter kan bewaren. Dit is te danken aan hoe Piet de cursus heeft opgezet en gegeven. Hij kwam door zijn eigen verhaal geloofwaardig over en hij geeft tips die gelijk resultaat hebben (houding, pauzeren onder het spreken, rust nemen, enz.)”

“Ik vond de training super goed. Ik heb heel veel tools aangereikt gekregen om vol zelf vertrouwen te kunnen presenteren. Een echte aanrader. Was niet altijd even makkelijk maar het is echt een kwestie van doen en rustig blijven.”

“De training van Piet van Meurs vond ik erg nuttig. Het was heel praktisch ingericht: kort wat uitleg en daarna ook vooral zelf aan de slag en zelf ervaren hoe je presenteert en waar daarin beter kan. Piet wist een veilig klimaat te creëren, waardoor het ook niet erg was als er eens wat fout ging of minder lekker liep: we zaten immers allemaal in hetzelfde schuitje. Kortom, goede, praktijkgerichte training, waarin ik goede tips en handvatten heb meegekregen om in de praktijk te gebruiken.”

“Ik ben zeer te spreken over de cursus. Veel van geleerd en prima verzorgd allemaal! Vanuit Piet veel nuttige feedback gehad, alles met een positief randje. Dit soort aanbod mag wat mij betreft vaker langskomen.”

“Ik ben dik tevreden over de training. Goede uitleg, persoonlijk tintje en goede feedback. Mooi hoe we getest hebben in het ongemakkelijke van een presentatie doorstaan. Het oefenen was goed voor het zelfvertrouwen, ook als of juist omdat het zo spannend kon zijn.” 

“De training is mij goed bevallen. In het begin dacht ik nog; Waarvoor? (voor de 2 presentaties die ik per jaar houdt (ivm verkiezingen), maar gaandeweg de cursus kreeg ik veel praktische tips die ook buiten een presentatie te gebruiken zijn. Cursusleider Piet deed het ook geweldig. Hij liet iedereen in zijn waarde – gaf positieve kritiek (opbouwend) en had een duidelijke opbouw van het geheeld. De groep voelde zich ook veilig en op het gemak. Zo kon iedereen deelnemen en met elkaar de andere deelnemers van tips voorzien.”

“Ik vond het een hele goede en waardevolle training. Goed opgebouwd, beginnen bij de basis, erg interactief waarbij iedereen veel heeft kunnen oefenen en ook het leren van elkaar.

“Ik heb veel aan de training gehad. In het begin zag ik er een beetje tegenop. Door de manier van lesgeven en de opbouw van de lessen heb ik er meer vertrouwen in gekregen. Het daadwerkelijk oefenen met presenteren was voor mij spannend maar wel heel leerzaam. Door de tips die zijn gegeven, kan ik nu zelfverzekerder een presentatie geven. Piet is een goede en prettige docent.”

“Piet is een mooi mens, inspirerend, betrokken en heeft goede tips en tricks. Zijn visie op presenteren is duidelijk. Het verhaal dat je gaat vertellen is belangrijk. De luisteraars moeten geboeid aan je lippen hangen. Het is een zinvolle cursus.”

“Hier nog een bericht van mij, ik wil je nog heel hartelijk bedanken voor de leermomenten in Soest. Ik wist niet dat ik al zo snel moest presenteren op een ouderavond. Wat had ik veel steun aan je tips, je gaf mij het vertrouwen om te presenteren. De presentatie was heel goed gegaan. De woorden kwamen als vanzelf, de boodschap was duidelijk. Veel positieve reacties van ouders, collega’s en teamleider. Bedankt Piet dat je dit mij hebt gegeven, ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik deze cursus heb gedaan. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor sterker geworden en door deze succeservaring, durf ik een volgende keer weer.”

>> Schrijf u nu in voor onze TopTraining en overwin uw spreekangst

Data en locaties
Dinsdag 27 september en 4 oktober 2022 – Amersfoort

Trainer
Piet van Meurs

Aantal deelnemers
Maximaal 8 deelnemers

Investering en voorwaarden
Onze tweedaagse training kost € 965 excl. BTW, inclusief koffie, thee, frisdrank en een uitgebreide lunch.

U kunt zich hier inschrijven. U ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging, de benodigde informatie en een routebeschrijving. Zie voor de voorwaarden praktische informatie.