Training Stemgebruik
Laat van je horen

Terug naar overzicht

Uw stem is een krachtig middel om het publiek meer te boeien, en uw boodschap krachtiger over te brengen. Goed stemgebruik betekent een effectievere presentatie. Daarmee kunt u mensen overtuigen, inspireren, ontroeren, gevoel geven. En uw passie overbrengen, duidelijkheid geven, helderheid scheppen, leiding geven, door op een krachtige, mooie manier uw stem te gebruiken.

Iedereen luistert wel naar een of ander vorm van muziek, klassiek, pop, een band of solo, een orkest of koor. Maar welke muziek of zang ook, er zit melodie in, hoog en laag, hard en zacht, snel en langzaam. Als u maar één toon zou horen zou u snel klaar zijn met luisteren. En zo is het ook met u stemgebruik bij een presentatie. Als u monotoon spreekt zullen uw toehoorders snel afhaken. Uw boodschap zal niet over komen en in het bekende water vallen. Dan zijn alle inspanningen en voorbereidingen van u voor niets geweest…

Kortom: u bent het middel die de boodschap overbrengt. Ontwikkel daarom uw stemgebruik!

Wij kunnen het u leren.

Data
3 november: Goes/Van der Valk
24 november: Middelburg/Van der Valk

Programma
In een ochtend leert u om te gaan met de acht aspecten van uw stem. Met informatie, praktijkvoorbeelden en veel zelf en samen doen.

Trainer
Piet van Meurs

Locaties
Middelburg en Goes

Aantal deelnemers
Maximaal 12 deelnemers

Investering en voorwaarden
Onze halfdaagse training kost € 295 excl. BTW, inclusief koffie, thee en frisdrank